dimecres, 9 d’octubre del 2013

Fideus d’arròs amb verdures i sèpia
·         200 gr. de fideus d’arròs
·         Pebrot vermell
·         2 pastanagues
·         2 cebes vermelles
·         carbassó
·         8 espàrrecs verds
·         aigua
·         1 cullerada de mel
·         2 cullerades de salsa de soja
·         Oli verge extra
·         2 sèpies tallades a daus
·         Sal
Salteja la sèpia en una paella o wok amb 4 cullerades d’oli, un cop rosseta, aparta-la.

Neteja les verdures, talla el pebrot, les pastanagues i el carbassó en bastonets, les cebes en juliana i els espàrrecs a trossets. Posa-les a l’oli on hem cuit la sèpia, salpebra-les i enrosseix-les bé. Quan estiguin a punt aboca-hi la sèpia i afegeix-hi una cullerada de salsa de soja i una cullerada de mel; barreja-ho tot. Mentre, posa una cassola gran amb aigua abundant  a bullir amb una mica de sal. Quan l’aigua bulli aboquem els fideus i apaguem el foc. Els tenim dins l’aigua uns quatre minuts, després els escorrem i els passem sota aigua freda per tallar la cocció. Barregem els fideus ben escorreguts amb les verdures i la sèpia saltejades i hi afegim una altra cullerada de salsa de soja. Ja ho tenim a punt per a servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada