Fideus d’arròs amb
verdures i sèpia
·
200 gr. de fideus d’arròs
·
Pebrot vermell
·
2 pastanagues
·
2 cebes vermelles
·
carbassó
·
8 espàrrecs verds
·
aigua
·
1 cullerada de mel
·
2 cullerades de salsa de soja
·
Oli verge extra
·
2 sèpies tallades a daus
·
Sal
Salteja la sèpia en una paella o wok amb 4 cullerades d’oli, un cop
rosseta, aparta-la.
Neteja les verdures, talla el pebrot, les pastanagues i el carbassó en
bastonets, les cebes en juliana i els espàrrecs a trossets. Posa-les a l’oli on
hem cuit la sèpia, salpebra-les i enrosseix-les bé. Quan estiguin a punt
aboca-hi la sèpia i afegeix-hi una cullerada de salsa de soja i una cullerada
de mel; barreja-ho tot. Mentre, posa una cassola gran amb aigua abundant a bullir amb una mica de sal. Quan l’aigua
bulli aboquem els fideus i apaguem el foc. Els tenim dins l’aigua uns quatre
minuts, després els escorrem i els passem sota aigua freda per tallar la
cocció. Barregem els fideus ben escorreguts amb les verdures i la sèpia
saltejades i hi afegim una altra cullerada de salsa de soja. Ja ho tenim a punt
per a servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada